Gezocht


Stamboom:  

 Onbekende personen

Familiefeestje in Spakenburg met Harke Schuil?

Er zijn wat foto's afkomstig van een filmpje dat vermoedelijk gemaakt is tijdens een familiefeestje van mogelijk Harke Schuil en Jenneke Koldenhoven. Wie kent de op de foto's afgebeelde personen? De geplaatste foto maakt deel uit van een serie van 16 foto's die zijn te vinden onder "Albums".
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Schuil, Arend

 Mysterieuze foto's

Ook Nijboer?

Ook de personen op deze foto zouden banden hebben met Jan (6-12-1921) en Grietje (10-6-1917) Nijboer. Weet je wie het zijn? Laat het ons dan aub weten.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie:    
Op zoek naar namen binnen de familie Nijboer

Op bijgevoegde foto staat, kennelijk, een echtpaar. Waarschijnlijk hebben ze familiebanden met Jan Nijboer (6-12-1924) en Grietje Nijboer (10-6-1917). Wie kan ons daar meer over vertellen?
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie:    
Is dit Aaltje de Raad?

Deze foto zou volgens de aangeleverde gegevens moeten zijn van Aaltje de Raad, met haar vier kinderen. Gezien het feit dat op de foto 2 jongens en twee meisjes staan afgebeeld en van alle manlijke kinderen slechts één ouder is geworden, is het de vraag of het werkelijk Aaltje de Raad is.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Is dit Aaltje de Raad?    
Geertje Nijboer en Jan Klingenberg met hun familie?

Op deze foto staan in ieder geval Geertje Nijboer (4e van rechts) en Jan Klingenberg (geheel rechts). Vermoedelijk bevinden zich onder de overige personen hun kinderen. Wie kan hierbij helpen?
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie:    
Jan Harm Boon en wie?

Op deze foto zou Jan Harm Boon, geb. 21 augustus 1902, geheel rechts zijn afgebeeld. Blijkens aantekeningen staan ook twee van zijn zussen en een broer op de foto. Volgens mijn gegevens zijn er echter geen jongere zussen van Jan Harm Boon bekend. Wie kan duidelijkheid geven?
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Jan Harm Boon?    
Kinderen Vos

Ik ben in het bezit gesteld van een foto met de aantekening kinderen Vos. In mijn stamboomgegevens staat onder andere de familie Mattheus Johannes Vos en Henderika Hollander. Ik vermoed dat de kinderen op de foto daarvan afstammen, maar kan de personen echter niet plaatsen. Wie kent ze?
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Kinderen Vos?    
Vos-Hollander

Deze dames maken deel uit van de tak Vos-Hollander, maar wie zijn het precies?
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Vos-Hollander?    
Wie kent of kende deze jongeman?

Het zou kunnen gaan om een lid van de familie van Hendrik Tromp.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Waarschijnlijk Hendrik Tromp (1889)